Produs Cantitate Cumpara Detalii
Img
Gel ANTICELULITIC
500 ML DETALII
Img
Crema ANTICELULITICA

 

500 ML DETALII
Img
Gel Thermo

 

500 ML DETALII
Img
Crema Thermo

 

500 ML DETALII
Img
Crema Masaj

 

500 ML DETALII
Produsele COSMEDIC:

Gama de produse COSMEDIC, contin componente eficiente pentru tratamente cosmetice de schimbari corporale:
- masaje de slabire si anticelulitica,
- infasurare in folie,
- masaj cu vacuum.

Produsele contribuie la eficienta infrasaunei, la ridicarea rezultatelor in cazul tratamentelor corporale cu mijloace electrocosmetice.
Au la baza substante active, extrase din plante medicinale:
- alge marine,
- iedera,
- qinko,
- castane salbatice,
- ulei de scortisoara si portocale,
- vitamine,
- grasimi hidratante si un complex pentru imbunatatirea circulatiei sanguine.

Gama de produse contin aceleasi substante active dar in cantitate din ce in ce mai mare putand fi alese produsele cu gradul de putere adecvata.
Cremele si gelurile pot fi amestecate, astfel pretentiile individuale pot fi satisfacute in privinta obtinerii unei mixturi cu oricare grad de eficacitate.

Crema si gelul Thermo, Crema si gelul Anticellulitic

Produsele contin componenti eficienti, cu care crema si gelul Thermo si Anticellulitis sunt capabili de-a mari eficacitatea tratamentului de slabit, iar apoi intregindu-l pe acesta, de a intretine celulita deja aparuta, de a ingriji pielea si de a corecta suprafata acesteia.
Crema si gelul Thermo il recomandam in primul rand pentru tratamentele de slabit profesionale (termo-terapie, infoliere, masaj cu vacuum, etc.).

La inceputul tratamentului, cu prima si a 2-a ocazie, e indicat sa fie amestecata crema si gelul Thermo cu crema si gelul Anticellulitis in proportie de 50-50 %. In acest fel pe client il obisnuim treptat cu produsele.

CREMA THERMO e indicat s-o folosim, daca in cursul folosirii anterioare a cremei Anticellulitis nu s-au ivit reactii de sensibilitate excesive, daca pielea a tolerat bine tratamentul. In acest caz crema Thermo cu continutul mai intens de agenti chimici ajuta sa ajungem la rezultate mai bune.

GELUL ANTICELLULITIC, folosit pentru completarea tratamentului profesional, e foarte eficient si la ingrijirea acasa a pielii cu celulita.

Modul de utilizare propus pentru toate cele patru produse:
Crema sau Gelul trebuie sa ungem de-o grosime egala pe suprafata problematica a pielii (de ex. coapsa, brat, pantece), si s-o masam bine in piele. In timpul masajului se absoarbe total si totodata pe suprafata pielii starneste un simt lin de caldura.
E important, ca masajul sa-l facem totdeauna in sus, in directia inimii.
E practic sa-l folosim o data sau de doua ori pe zi, de exemplu dupa baia de dimineata sau de seara, sau inainte de gimnastica zilnica. Mareste efectul tratamentelor cosmetice si medicale. Prelungeste rezultatele obtinute de tratamentele speciale.

Avertisment important!

Pe suprafata pielii care e atinsa de produse, in timpul folosirii produselor se poate isca o roseata de intensitate diferita, pe durata mai scurta sau mai indelungata, depinde de sensibilitatea individuala, si poate produce simt de caldura (cca. 30-60 de min.).
Produsul NU trebuie lasat la indemana copiilor, a se evita contactul cu ochii!
In cazul unor boli la membre cu varice si cu tensiune inalta, folositi numai Gelul Anticelulitic!


Agentii chimici din produse:
4 feluri de infuzii din plante medicinale (alge marine, ambra, gingko, castana salbatica), agenti chimici, care intensifica, stimuleaza circulatia sangelui, uleiuri eterice, vitamine, grasimi hidratante si materii grase pentru ingrijirea pielii de origine vegetala.

In continuare vom detalia efectul unor materii speciale utilizate.

Ulei de SCORTISOARA: Pentru incalzirea pielii, intensificarea circulatiei sangelui. Pentru intarirea vinelor periferice. Apara suprafata pielii impotriva infectiilor.
Ulei de PORTOCALA: Are efect de a reduce inflamatia, ajuta antitoxinele, sterilizeaza. Ingrijeste, vindeca pielea.
Extract de FILIMICA: Efect de a regenera, a improspata, a netezi pielea, ajuta epiderma si formarea din nou a pielii.
Extract de CASTANA salbatica: efect astringent, intensificator pentru circulatia sangelui, calmant.
Extract de ALGA: e bogat in sare minerala, ajuta antitoxinele, golirea materialelor de zgura, regenereaza tesuturile, face flexibil stratul de cheratina.
Complex special pentru marirea hiperemiei: ajunge repede in piele, prin dilatarea vinelor, intensificarea circulatiei sanguine ajuta celulele pielii sa primeasca mai mult oxigen si substanta nutritiva. Intensifica inlaturarea materialelor de zgura ale metabolismului.